web analytics

Voordrachten Sportgala Roosendaal 2018 opengesteld

Wie worden de Sportman, Sportvrouwe en Sportploeg van 2018? Dat wordt bekend gemaakt op zaterdag 2 februari 2019 in De Kring. Tot 15 december kunnen Roosendalers hun kandidaten voordragen via de website van Sportgala Roosendaal. Daar zijn ook de criteria te vinden waaraan voldaan moet worden om voor huldiging in aanmerking te komen.

‘Dat de gemeente Roosendaal bekend staat om sport is wel duidelijk. Er is een enorme verscheidenheid aan sportverenigingen en ook individuele toptalenten halen met grote regelmaat zeer goede (internationale) resultaten’, aldus de organisatie van het Sportgala.

Niek van der Velden (snowboarden), Chelsey Heijen (boksen), Sieben Mix (squash) en Talent Cas van Peer (boksen) gingen er vorig jaar met de titels van door.

Het voordragen voor kandidaten voor de titels Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Talent kan via de website of rechtstreeks via info@sportgalaroosendaal.nl. Deze voordracht dient uiterlijk 15
december 2018 binnen te zijn. Daarnaast kunnen ook sporters worden voorgedragen die op het Sportgala voor huldiging in aanmerking komen. Die namen kunnen tot 6 januari 2019 worden doorgegeven.

❯ Website Sportgala Roosendaal
❯ Facebookpagina Sportgala Roosendaal