web analytics

Toekomstig eigenaar De Distel zoekt via crowdfunding investeerders

Toekomstig eigenaar Richard van Merriënboer van poolcentrum De Distel aan de Kade zoekt medefinancierders via crowdfunding. Daarom is er dinsdagavond 20 maart een voorlichtingsavond met een presentatie over de overname van biljartcentrum De Distel. Die begint om 20.00 uur. De toelichting komt van een expert van Massafinanciering.nl

De Distel is al ruim 15 jaar een begrip in Roosendaal. Het wordt met zijn 1200 vierkante meter het grootste biljart-, snooker-, pool en dartcentrum van Nederland genoemd. Er zijn dertig tafels en acht dartsborden.

Van Merriënboer komt en werkt al jaren bij De Distel. Hij ging er vroeger vaak biljarten, speelde op nationaal niveau en ging daarna aan de slag gegaan als bedrijfsleider bij De Distel. Ook is hij ook nog mede-eigenaar van de bijbehorende winkel genaamd De Distel Biljarts. ‘De winkel staat bekend als een van de beste lakenspanners uit de omgeving, en is nu nog elders gevestighd. Maar de bedoeling is dat we die integreren in het biljartcentrumn. En dan wordt dat een uniek centrum’, zegt hij in een YouTube-video, die speciaal gemaakt is om investeerders te informeren.