web analytics

Spaarprogramma Roosendaalse binnenstad gelanceerd

Op de Nieuwe Markt is zaterdagmorgen 1 september het nieuwe spaarprogramma Roos24 van de Roosendaalse binnenstad gelanceerd. Daar werden ook gelijk al de eerste spaarpassen uitgedeeld. Wie dit weekend zijn/haar pas activteert krijgt er gelijk 200 spaarpunten op bijgeschreven. Ook zijn er 100 spaarpassen waar al 2500 punten opstaan.

Aan het Roos24-spaarprogramma doen volgens de gelijknamige website inmiddels meer dan 50 winkels en horecabedrijven uit de Roosendaalse binnenstad mee. ‘Van bouwmarkt tot lunchcafé en van optiekzaak tot chocolatier. Op die manier gaat sparen dus extra snel. De deelnemers herken je aan de Roos24-sticker op de winkelruit’, aldus de site.
De deelnemende zaken zijn herkenbaar aan de Roos24-sticker op de winkelruit.

Activeren
Het spaarprogramma is bedoeld voor iedereen die winkelt in de binnenstad van Roosendaal. De Roospas is verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels en horeca en is via de website binnen 2 minuten te activeren. Alleen de geactiveerde passen maken maandelijks kans op prijzen.

Half procent
Bij elke besteding van 2 euro ontvangt men 1 spaarpunt. Het actuele saldo is te zien door in te loggen op de website of op de tablet in de winkel. De punten kunnen verzilverd worden voor gratis producten of diensten in de binnenstad. ‘Denk aan een speciaalkoffie bij de HEMA, een Fatboy Edison Petit lampje bij Wilde Wingerd of heerlijke koekjes van Tasty Pastries. Je kunt de punten ook omruilen voor parkeerkorting. Voor elke 100 gespaarde punten krijg je 1 euro korting’, aldus de website. Dat betekent dus 1 euro korting voor 200 euro aan aankopen, een half procent.

❯ Meer op de website Roos24