web analytics

Roosendaler (20) verstopt 12 bolletjes drugs en simkaart in zijn mond voor politie

Een 20-jarige man uit Roosendaal, die donderdagavond 5 juli in de Memlincstraat is aangehouden, bleek bolletjes met harddrugs en een simkaart in zijn mond verstopt te hebben. Om er zeker van te zijn dat hij geen bolletjes had ingeslikt, werd de verdachte onderzocht door een GGD-arts.

Omdat van de verdachte bekend is dat deze zich regelmatig bezighoudt met drugshandel, besloten surveilleren agenten hem in zijn auto staande te houden voor een algemene controle. In de auto werden een joint, een gripzakje hennep en een pakje met lange vloei gevonden.

De agenten sommeerden de man om alle drugs die hij bij zich had, af te geven. Hij zei niets bij zich te hebben. Omdat de agenten hem niet geloofden, werd hij voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

In het politiebureau werd hem nog een keer gevraagd om alle drugs die hij bij zich had af te geven. Toen viel op dat de man nogal moeilijk sprak. Het vermoeden rees dat hij iets in zijn mond had verstopt.

Dat bleek ook zo te zijn: er kwamen 7 bolletjes cocaïne, 5 bolletjes heroïne en een simkaart tevoorschijn. Nadat hij door een arts was onderzocht om er zeker van te zijn dat hij geen bolletje had ingeslikt, werd hij overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast.