web analytics

Niet veel neerslag te verwachten

Vandaag (zaterdag) blijft er veel bewolking, met soms nog wel wat druilerige regen. Misschien kan de zon er later in de middag nog doorkomen. De temperatuur wordt 15 of 16 graden, met een zwakke wind uit zuidwest, later in de avond draaiend naar zuid. De wind neemt langzaam toe tot matig. De temperatuur daalt tot 11 of 12 graden.

De hogedruk gebieden die ons een klein nazomertje gaven, worden verder naar het oosten gedrukt. Hogedruk gebieden in het zuiden zorgen ervoor dat de echte herfststormen nog ver van ons trekken, van west naar oost. Veel neerslag is voorals nog niet te verwachten.

Een regengebied dat ons vrijdagavond 29 september bereikte, trekt naar het oosten weg.
Zondag begint nog met wat zon, maar al snel neemt de bewolking toe, maar het zal wel meest droog blijven. De temperatuur draait rond 15 of 16 graden, met een meest matige wind uit het zuiden. Pas in de avond of nacht kan er wat lichte regen vallen.

Ook maandag ook veel bewolking. Door invloed van een lagedrukgebied bij Noorwegen neemt de wind toe tot vrij krachtig, maar zal in de loop van de middag weer wat afnemen tot matig. De temperatuur wordt 15 of 16 graden, met in de avond en nacht meer regen.

Verder in de week wisselen zon en wolken elkaar af. Demperaturen overdag worden rond 15 graden en rond 12 graden in de nacht, met een meest matige wind uit zuidwest.

❯ Website Meteo Roosendaal-West