web analytics

Meer zon en warmer

Hogedrukgebieden gaan ons weer de komende dagen beheersen. We komen onder invloed van oostelijke stromingen, wel kunnen er behoorlijke onweersgebieden ontstaan vanuit het zuidoosten, die dagelijks onze richting uitkomen. Vandaag (zaterdag) moeten we het nog met wat minder doen.

Er zal veel bewolking zijn en de temperatuur draait rond 15 of 16 graden, met een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. Later in de avond wordt de bewolking al wat minder. De wind draait via het noorden naar het noordoosten en zal meest zwak zijn. De temperatuur daalt tot 9 of 10 graden.

Zondag (eerste pinksterdag) begint de dag begint al met veel zon. De temperatuur loopt al op tot 22 of 23 graden. Wel kan er in de middag wat bewolking ontstaan, met een kleine kans op een (onweersbui) in de avond en nacht. De wind is eerst zwak, later matig uit noordoost.

In de nacht naar maandag daalt de temperatuur tot 13 of 14 graden, met een meest matige wind uit het oosten. Maandag overdag is het weer zonnig, met wel wat bewolking en met weer een kleine kans op neerslag. De temperatuur loopt op tot 24 of 25 graden, met een meest zwakke wind uit oost tot noordoost om in de nacht naar dinsdag weer te dalen naar 16 of 17 graden.

Vanaf dinsdag toch meer bewolking, met grotere kans op een regen- of onweersbui. De temperatuur is rond 15 graden overdag en 17 graden in de nacht.

❯ Website Meteo Roosendaal-West