web analytics

Fleur Mol vertrekt naar Sparta / JVOZ

Voetbalster Fleur Mol (15) verruilt komend seizoen het rood-wit van rkvv Roosendaal voor een zwarte broek en een rood-wit gestreept shirt: ze gaat spelen bij Sparta/JVOZ. Ze doorliep een selectietrainingstraject succesvol en is door Sparta/JVOZ uitgenodigd om volgende seizoen daar te komen voetballen. En daar heeft Fleur ja op gezegd.

Fleur speelt in Roosendaal bij het meidenteam MO17-1, dat uitkomt in de hoofdklasse 1. De club wenst Fleur via de website veel succes bij Sparta/JVOZ. Begin dit jaar richtte Fleur haar aandacht ook op het zaalvoetbal. Ze ging spelen bij Bristol Team uit Roosendaal, dat met het vrouwenteam in de hoofdklasse speelt. Ook voor Bristol zal de ‘transfer’ van Fleur naar Rotterdam consequenties hebben. ‘Fleur heeft zich in de kijker van Sparta Rotterdam gespeeld en zal nog maar beperkt inzetbaar zijn’, laat Bristol de medespeelsters via de website weten’. De club zoekt (dan ook) versterking.

Sparta Rotterdam maakte in juli 2017 bekend dat het zich binnen de huidige samenwerking met haar opleidingspartners ook gaat richten op de opleiding van talent binnen het meiden- en vrouwenvoetbal, waarbij de doelstelling is om uiteindelijk uit te komen in de Eredivisie vrouwen.

Fleur gaat spelen in het zaterdagteam ST Sparta/JVOZ VR1, dat begonnen is in de 3e klasse C en op dit moment bovenaan staat en recent de beker al heeft gewonnen. JVOZ staat voor Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland

Foto boven: Fleur in een wedstrijd van Roosendaal MO17-1, in dit geval in het blauw van het uittenue.


Het team ST Sparta/JVOZ is al bekerkampioen en staat in de competitie 3e klasse C op de eerste plek. (Foto: website JVOZ)