web analytics

Feestelijke opening Eye-Candy 21 bij Galerie Anita Ammerlaan (9 dec)

Op zondagmiddag 9 december vindt van 13:30 tot 17:00 de opening plaats van de expositie Eye-Candy 21 bij Galerie Anita Ammerlaan in Roosendaal, met heerlijke live muziek door de gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits. Op deze expositie is het werk van 11 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende kunstenaars zijn tot en met 5 maart te bewonderen: Leo Gerritsen (sculpturen), Marja Verhage (sculpturen), Marlies Verda (schilderijen), J.P. van Opheusden (schilderijen), Didi Oberman (schilderijen), Philip de Rooij (schilderijen), Bojan Gurbaj (schilderijen), Gerard van Velzen (schilderijen), Walter Maas (wandobjecten), Edith Madou (keramiek) en Anita Ammerlaan (schilderijen).

Verschillende stijlen
De expositie biedt weer een mooie diversiteit met stenen sculpturen, stalen sculpturen, keramiek en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken t/m 3 maart, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

In de smaak
Patrick Roelofs (de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): ‘Met het werk van deze geweldige groep van 11 professionele kunstenaars zijn wij er van overtuigd dat Eye-Candy 21 weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Uiteraard is iedereen van harte welkom bij de opening om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!”