web analytics

‘Droog en mogelijk wat zon tijdens optocht’

Vandaag (vrijdag) blijft het niet droog. Het kan zelfs gevaarlijk zijn door winterse neerslag vanaf half deze morgen. Later op de dag kan het overgaan op lichte regen. De wind is matig uit zuid tot zuidwest en de temperatuur maar enkele graden boven nul. In de nacht minder bewolking en dan kan de temperatuur tot net onder het vriespunt dalen.

Zaterdag, de dag van de grote optocht in Roosendaal, is het licht bewolkt en overdag droog met wat zon. De temperatuur kan oplopen tot 5 of 6 graden en de wind is zwak tot matig uit zuidwestelijke richting, In de avond draait de wind richting zuid, later weer west en kan dan toenemen tot vrij krachtig. De bewolking wordt dikker, gevolgd door lichte regen. De temperatuur daalt weer tot net boven het vriespunt.

Voor zondag is de verwachting dat het niet droog blijft; soms valt wat lichte regen en de wind is eerst nog vrij krachtig, later op de dag matig. Wel kan er dan ook een onweersklap bijkomen. De temperatuur is rond 5 of 6 graden.

Maandag en dinsdag licht bewolkt, maar droog, met een matige wind en een temperatuur rond 5 graden en rond het vriespunt in de nacht.

❯ Website Meteo Roosendaal-West